Lokalt forankret

Hos Themis Fiskeri sætter vi en store ære i, at støtte det lokale forenings- og kulturliv. Især arbejdet med børn og unge sætter vi i højsædet. Vi ved at der er mange frivillige derude, som arbejder benhårdt for at disse foreninger/klubber kan hænge sammen, og det støtter vi meget gerne op om.

Vi er stolte af, at være A-sponsor for Team Hjørring.🚴🏾‍♂️🚴🏻‍♀️

Team Hjørring, er en forening, som arbejder for sundhed, sport og kultur i Vendsyssel.
Der udtages 15 unge mennesker, til et cykelhold, som har brug for et skub i livet. Dette kunne fx være: til en sundere livsstil, eller til en bedre selvtillid.

Målet for holdet, er at cykle til Paris på 9 dage.

Vi synes at dette er et fantastisk projekt, og vi glæder os til at følge holdet, når de drager mod Paris.

Hvis I har lyst til at læse mere om Team-Hjørring kan Ifølge linket nedenfor.

 http://team-hjoerring.dk/

Undervisning på Nordsøen Oceanarium

Det ligger vores hjerter meget nært, at give børn og unge god viden omkring fiskeri. Derfor sender vi hvert år nogle skoleklasser afsted til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

Børnene får en fantastisk dag, udenfor vante rammer, og bliver samtidigt meget klogere på fiskeri, og de have som omringer os.

Det er en kæmpe fornøjelse for os, at arrangere og deltage i disse arrangementer.

Kender du en skoleklasse som kunne tænke sig at have undervisningsforløb omkring fisk, og afslutte dette, med en tur til Nordsøen Oceanarium med alt betalt?

Send en mail med din ansøgning til elizabeth@themis.se 

Themis Fiskeri – Lyser op i mørket

Vi vil gerne sikre, at byens børn lyser op i mørket, når de cykler eller går til skole om morgenen, og derfor har vi delt trafikveste ud til en masse skoleklasser. Hvis du har brug for en vest til dit barn mellem 3-9 år, så kontakt elizabeth@themis.se.

Themis Fiskeri sælger sild til fordel for ofrerne i Ukraine

I 2022 og 2023 har vi i samarbejde med Prinsens sild, og Pelagia fået marineret nogle af de sild, vi selv har fanget i Nordsøen. Sildene var meget populære, og hele indtægten gik til ofrerne for Ukrainekrigen.

Lars Kruse spejderne i Skagen, FDF’erne i Thyborøn, Ishockeyklubben på Hönö og andre foreninger hjalp os med salget. Tusind tak til disse ildsjæle.

Hjertestarter

Husk at vi altid har en hjertestarter til rådighed på Vestkajen 8, hvis uheldet skulle være ude.

Andre hjertesager vi støtter

Skagen Kunstmuseer, Themis Skatepark i Thyborøn, Skagen Badminton Klub, Skagen Rideklub, Skagen idræts Klub, Lars Kruse spejderne, Skagen, Dansk Folkehjælp, Ukraine, Julegavekonvojen, Broen Frederikshavn, Nordsøen Fri Fagskole, FDF Thyborøn og flere andre.